Maskinpark

Epson SureColor SC-S80600L

Vår senaste storformatsskrivare har har belönats med Buyers Lab (BLI) 2022 Wide Format Pick Awards.

Utmärkelsen delas ut av analysföretaget Keypoint Intelligence som uppmärksammar de produkter som presterar bäst i deras labb under de senaste 24 månaderna. Det skriver Epson i ett pressmeddelande. Det handlar om följande modeller: Epson SureColor SC-S60600L, Epson SureColor SC-S80600L och Epson SureColor R5000.

– Dessa utmärkelser är ett bevis på Epsons ansträngningar för att leverera enastående skrivare som överträffar konkurrensen. Vi är glada över att ha fått detta erkännande, säger Duncan Ferguson, Vice-President for Commercial and Industrial Printers på Epson Europe.

“Imponerande produktivitet”

– Dessa tre enheter levererade imponerande produktivitet och har en anmärkningsvärt användarvänlig design tillsammans med den klassledande utskriftskvalitet som vi förväntar oss.

SC-S80600L jobbar med 9- eller 10-färger, där de extra färgerna är rött, orange och ”grått”.
Med hjälp av rött och orange ges mycket större färgomfång och flera ”svåra” PMS-färger nås. Med
”grått” får man stabilare gråbalans samt lättare att köra ut svartvita bilder utan färgstick.
10:e färgplatsen kan användas till vitt eller metallic

Summa S Class 2 160T.

Toppmodellen bland vanliga folieskärare

 

 

GCC LaserPro Spirit

Sveriges mest sålda lasermaskin. Välkänd för sin perfekta utsökta gravyrresultat och prestanda vilket gör den till den bäst säljande lasermaskin modellen från GCC. Spirit gravyrlaser är designad med operatören i åtanke och har flera innovativa funktioner, pålitlig mekanik och fantastisk gravyrkvalité.

 

Epson Stylus Pro GS6000

”Designad för att överträffa alla förväntningar gällande printkvalitet”


Storformatsprintning med nya nivåer av kvalitet och hållbarhet. GS6000 är utrustad med Epsons 8-färgs solvent bläcksats och ger perfekta, hållbara färger både för inom- och utomhusbruk. Epson GS6000 är det självklara valet om du är ute efter en profesionell storformatsprinter. Med sitt unika 8-färgsystem som innefattar orange och grön, erbjuder denna printer ett otroligt brett färgregister. Oavsett om du ska printa carwrapping, banderoller, textil eller konstreproduktioner kommer Epson GS6000 att leverera toppresultat! Max printbredd 1626 mm.
Mer info >>

 

 

 

Rollsroller premium

Monteringsbord strl. 400/170
Ett måste för en modern skylt och dekor fabrik. Effektiviserar vår tillverkning av skyltar och dekaler. Gjord för att klara alla typer av monteringar. Här laminerar, monterar och lägger vi appliceringstejp. Montering av printad dekor på bockade eller släta aluminiumskyltar, skummad pvc eller utskuren dekor. Resultatet blir bättre och leveranserna snabbare!
Mer info >>

 

Laminator

GBC Arktis Titan är den coolaste medlemmen av Titanserien.
Det är för att skydda och förbättra ett brett utbud av olika material, såsom affischer, tavlor, kartor, vinyldekor, bildekor etc

 

Transferpress

Transferpress med digital temperatur och tidsinställning. Digital indikering av tryck.